Mijn naam is Urgofrodel Heul,
maar iedereen noemt mij gewoon Urgje.

Dit is mijn eigen pagina en hier vind je inspiratie over eten en luieren.


 

Je wilt natuurlijk weten hoe ik er zo jong, jeugdig en strak uit blijf zien. Wat is mijn geheim? Ik neem voldoende rust, beweeg niet te veel om blessures te voorkomen, eet voldoende om dit goddelijke lijf van bouwstenen te voorzien en leef mijn leven zonder al te veel stress.

Voor een goede nachtrust (maar uiteraard ook dagrust) heb ik de beschikking over mijn eigen stoel met daarop mijn eigen veren kussen.

Ik besteed uiteraard veel zorg aan de verzorging van mijn vachtje. Om de meisjes te imponeren heb ik meer nodig dan mijn imposante figuur. Een goed onderhouden vacht doet het altijd goed bij de dames.

Een hobby heb ik ook. Ik ben gek op tuinieren en ik zorg ervoor dat onze tuin er prachtig uitziet (ik ben zelf een enorme liefhebber van viooltjes)

Soms zijn er bij ons in huis van die momenten dat je het allemaal even niet meer aan kan zien, maar dat heb je helaas als je met mensen te maken hebt.

En wat jullie van mij vinden?

Dat kan mij geen bal schelen!!!