Welkom op mijn website.

Mijn eerste bijdrage en ik begin met de mededeling dat ik de cursus Creatief Webloggen nog ga volgen, dus blijf lezen want het wordt in de tijd alleen maar beter.

De voorbereidingen voor de vakantie zijn in volle gang. Gisteravond laat heb ik het vaccinatie-formulier voor mijn bezoek aan Ngamba Island, waar het opvangcentrum voor chimpansees gevestigd is, naar de reisorganisatie gemaild zodat zij het alvast door kunnen sturen. Nog een laatste inenting en dan zouden de apen veilig moeten zijn.
Van de boekenbon die ik van mijn collega’s van het Cursusbureau gekregen heb, heb ik een reisgids over Oeganda gekocht en lees ik over de plaatsen die ik straks ga bezoeken.
Met mijn nieuwe camera moet nog flink geoefend worden om te voorkomen dat ik straks bij de gorilla’s sta en niet eens weet hoe het ding aan moet.
Ik heb dus heel veel voorpret voor de vakantie en kijk er naar uit om weg te gaan. Maar ik heb er ook een dubbel gevoel bij want als de vakantie daar is, komt de chemo ook erg dichtbij en daarmee ook het ziek zijn. Tijdens de chemo zal het moeilijk zijn om te negeren wat er aan de hand is en wat er met me gaat gebeuren.