paardrijdenWat in IJsland niet lukte, is in Costa Rica wel gelukt. Ik heb te paard een rondje over het strand gereden. Geweldig! Dit was het hoogtepunt van een dag vol prachtige natuur. We zijn gaan wandelen in een heel klein nationaal park en hebben aapjes, wasbeertjes, luiaards, een wandelende tak en heel veel leguanen gezien en uiteraard ook op de foto gezet. Het was dus weer een fantastische dag in Costa Rica, met zoals gezegd paardrijden op het strand als absoluut hoogtepunt.
paardrijden

een drafje

Paardrijden stond namelijk op mijn to-do-lijstje en dat kan nu afgevinkt worden. Alhoewel ik het eigenlijk wel weer zo leuk vond dat ik stilletjes hoop dat ik in het voorjaar, na de chemo, voldoende kracht heb om misschien wel een mooie rit te paard door de bossen in Utrecht te gaan maken. En zo worden er wel items van het to-do-lijstje afgevinkt, maar er worden meteen weer nieuwe items aan het lijstje toegevoegd. Er moeten dingen blijven om van te dromen. Dat maakt het leven leuk en zolang ik droom leef ik.