Morgen is de laatste dag in Costa Rica. Aan de ene kant vind ik het jammer dat de vakantie er weer bijna op zit en zou ik best nog wel een paar dagen willen blijven, maar ik merk ook dat ik geen energie meer heb. De reis is best intensief en ik eet niet voldoende. Dat eist nu zijn tol. Alle reserves zijn aangesproken en op.

Maar ik heb er totaal geen spijt van dat ik gegaan ben. Het was een prachtige reis en ik heb er van genoten. De vakantie heeft me weer nieuwe energie gegeven. Energie die ik nodig heb om door te kunnen gaan. Straks tijdens de chemo zal ik met veel plezier de foto’s uitzoeken. En tijdens het uitzoeken zal ik de brulapen weer horen en ik zal de geuren weer ruiken.

Morgenochend vertrekken we naar San José en donderdagochtend stappen we dan op het vliegtuig naar huis. Vrijdagochtend ben ik dan weer thuis en ik neem aan met een enorme jetlag, maar ook met het blije gevoel dat ik dit nog mee heb mogen maken.