De “feestdagen” hebben we gelukkig weer gehad en ze zijn redelijk rustig verlopen. Ook Urgje is blij dat het geknal weer voorbij is en hij weer gewoon naar buiten mag.

Bij een nieuw jaar horen natuurlijk goede voornemens en ik heb mij voorgenomen dit jaar zoveel mogelijk plannen uit te gaan voeren. Als lid van de familie Van Plan ben ik altijd erg goed in het maken van de plannen, maar de uitvoering laat vaak wat te wensen over. Vandaag hoorde ik dat je erg vrolijk wordt van het uitvoeren van een plan en aangezien het eerste plan – de vakantie naar Marokko – al op de plank lag, heb ik mijzelf blij gemaakt en de reis geboekt. Zaterdag 19 maart vertrek ik en woensdag 30 maart ben ik dan weer thuis met hopelijk een hele stapel prachtige foto’s en prachtige herinneringen. Heb wel op het boekingsformulier verklaard dat ik “gezond en in goede conditie ben“, hetgeen natuurlijk in het geheel niet het geval is, maar dat vertel ik later wel aan de reisleider. Het is niet zo’n hele zware reis, maar er wordt wel in de bergen gewandeld, dus ik heb nog twee maanden om te proberen mijn conditie een klein beetje op te krikken. Dat moet lukken!

Afgelopen dinsdag de laatste chemo van kuur 4 gehad en daarmee heb ik er 2/3 opzitten. Als alles gewoon verder gaat dan heb ik begin maart de laatste chemo van de laatste kuur en dan heb ik nog twee weken voor ik vertrek waarin de scan en de controle kunnen plaatsvinden. Na bijna zes maanden chemotherapie heb ik deze korte vakantie verdiend. Heerlijk! Ik kan bijna niet wachten, maar eerst nog twee kuren om nog zoveel mogelijk van de tumoren te verwijderen.