Ik heb begrepen dat de wifi speciaal is voor mensen die extra betalen voor een sterbehandeling, maar ik leen gewoon een paar lijntjes van ze.
Mijn vierpersoonskamer is omgetoverd in mannenkamer. Persoonlijk ben ik er niet zo blij mee, maar ik deel de kamer dus met drie mannen. Heb mijn camera niet bij me anders had ik het uitzicht hier nog even laten zien. Daar word je niet vrolijk van! Ik kijk nu tegen het kruis van een man aan die zijn broeksknoop open heeft, trui omhoog en achter het kruis doemt dus een enorme blote buik op. Ik ben niet preuts of ouderwets, maar ik vind dit gezamelijk delen niks. Ik hoef geen mannen in hun onderbroek te zien en ik zit er ook niet op te wachten om de heren mijn blote kont te tonen. Maar helaas doe je hier niets aan. Dit zou efficiënt zijn. Op dit moment vind ik het onsmakelijk. Sorry heren, maar veel mannen en mijn nieuwe overbuurman hier op de kamer is daar eentje van, lijken geen schaamte te hebben en ook weinig gevoel voor hun omgeving. Zo’n man denkt alleen aan zichzelf, maar niet dat je er ook even een lakentje overheen kan trekken. Da’s wel zo aardig naar je buren toe. Nu maar hopen dat ik vannacht degene ben die het hardste gaat snurken. Dat zal ze leren!

Goed, genoeg gezeurd over de mannen. Vanmorgen is dus de botox in mijn slokdarm gespoten. Ik neem aan dat het er strak uit ziet. Mag helaas nog geen boterhammen eten, want dat moet langzaam opgebouwd worden en de botox moet nog beter zijn werk gaan doen. Ze hebben me voor deze ingreep heerlijk onder zeil gebracht, dus ik heb er niets van gemerkt. Van de arts hoorde ik later dat het allemaal goed gegaan was. De arts was nog even met een slang voor kinderen in mijn maag gaan kijken en vond daar een oude maagzweer. Een aantal collega´s zullen het wel snappen, maar woorden als Be Value, Adel, toekomstdiscussie, opschoningsproject kwamen spontaan in mij boven bij het horen van het woord maagzweer. Gelukkig valt dat allemaal onder de categorie oud zeer.

In dit ziekenhuis werken blijkbaar een heleboel familieleden van de Van Plan kant. Dokter Van Plan, had gisteren het plan om vandaag de drain in de rechternier te gaan plaatsen, maar wij Van Plannetjes houden ons niet zo aan de plannen en dus werd niet de rechternier onder handen genomen maar de linkernier. De zak ben ik daar kwijt en er is een buisje geplaatst van de nier naar de blaas. Een erg pijnlijke behandeling, vooral het stuk waarbij de buis mijn blaas in geduwd werd. Dokter Van Plan heeft nu het plan om morgenmiddag de drain in de rechternier te gaan plaatsen. We gaan zien wat daarvan uitgevoerd gaat worden. Ik hoop in elk geval geen herhaling van de behandeling van vandaag. Ik ben wel even klaar met het ondergaan van pijnlijke behandelingen.