Op dit moment wordt er afscheid genomen van mijn broer. Ik kan er helaas niet bij zijn want ik heb koorts en dus doe ik het via mijn blog. Afgelopen donderdag is hij overleden. Voor mij kwam dat behoorlijk onverwachts, want hij was dus ook veel zieker dan ik dacht.

Mijn broer en ik waren heel verschillend en we hadden daardoor niet zo’n hechte band, maar het was wel mijn broer en ik hield van hem omdat hij mijn broer was. Het feit dat je dezelfde vader en moeder hebt betekent natuurlijk niet dat je hetzelfde karakter hebt of dat je hetzelfde leuk vindt.
Toen we jong waren was het kleine zusje pesten een van zijn favoriete bezigheden en dus kreeg ik o.a. knikkers in mijn neus gestopt, werden mijn hamsters voor Mecanokarretjes gebonden en meer van dat soort grappigheden. Maar ik herinner me ook het eindeloos spelen van Monopoly, waar we dagen mee bezig waren. Ik heb inderdaad ook heel veel leuke herinneringen en daar ben ik blij om.

Woensdag is de crematie en daar ga ik uiteraard wel naar toe.